Fira d’Hivern de Can Batlló

Després d’una setmana d’incertesa meteorològica de fred i vent, el dissabte dia 11 de Desembre ens va despertar un mati de sol i de calma.

Des d’abans de les 10, anaven arribant les 40 paradistes, la majoria veïnes del barri, i paraven a banda i banda del carrer, les seves paradetes de productes, amb molta varietat d’ofertes.
A les 11 h el carrer11 de Juny ja feia molt de goig i les veïnes passejaven encuriosides.

Al mateix temps, la Biblioteca s’anava omplint de nenes i nens per veure la presentació clown de “Les aventures de la Nona” . Amb  Montserrat Puig Garrido (Txetake), i taller de gravat amb les il·lustradores Núria Mateu Sagués, Júlia Edo Serrano i Irene Jerez i Benet.

El Bar social també obria per fer un cafè i gaudir del dia i de l’ambient assegudes a les taules de la nostra “terrassa”. Després, va ser l’hora del vermut i cada cop arribaven mes visitants.

Les paradistes ja tenien preparades les seves aportacions pels lots de la Quina que celebrarem el dia 18 de Desembre. Es l’únic retorn que Can Batlló els demana per assistir a la fira.

Mentrestant, alguns dels companys de Can Batlló, preparaven, també al carrer,  l’equip de so per l’actuació del grup “Cacique VKK” que es va amenitzar el vermut durant una bona estona.

Les Companyes del Grup d’habitatge de Sants ens van cuinar uns deliciosos “pinxos” per acompanyar el vermut ja que  el matí s allargava.

El dinar no va donar treva, durant tot el dia la fira estava plena. Quan es va fer fosc, cap a les 6, les parades es van il·luminar gràcies a la col·laboració de la Comissió d’Infraestructures que va muntar els punts de llum  a cada parada. El carrer estava radiant.

Cap a les 20 h, i amb tranquil·litat, tothom anava plegant i poc a poc el carrer es va quedar buit. I ja totes pensant en la propera Fira de Primavera 2022.