Data

18 02 2022
Expired!

Horari

19:00 - 23:55

Festa Mamarratxa

Se BI-ene, per fi, nova data pel nostre primer eventasso: el Micro aBIerto: Festa Mamarratxa!!! 🎤💃 🔥 Després de gairebé un any d’assemblees, trobades i recorregut com a col·lectiu, volíem generar un espai disfrutón per celebrar juntis. L’esdeveniment de l’any, la nostra posada de llarg, una fantasia d’aliances cuir 💅

 

El Micro aBIerto busca donar bi-sibilitat a compis de dins i fora del col·lectiu, però l’escenari està obert també a dones i identitats dissidents ⚧️ (els senyors podeu venir a aplaudir, ballar i comprar-nos mertxan).

 

Això no és el casting d’OT. Si desafines o et fa moltíssima vergonya pujar a l’escenari, aquest també és el teu espai, puja amb lis tevis amiguis! A l’elitisime i al Risto Mejide els hem atropellat amb les nostres bi-cicletes 🦄🖕

 

I què és un fiestón sense una bona rifa? 🎟️ Necessitem fons com a col·lectiu, així que a part de la barra, hem preparat una rifa fantasia amb meravellosos premis que anirem anunciant per xarxes.

 

Coses importants a tenir en compte:

📅 18 de febrer

🕖 19:00

🏠 Auditori de Can Batlló

♿️ Espai accessible a persones amb mobilitat reduïda

No oblideu portar efectiu, no tenim datàfon! 💰

No hi haurà inscripcions d’assistència, serà entrada fins a complir aforo!

Per apuntar-vos al micro obert, només heu d’omplir el formulari 📝 (també a la nostra bio) i ens posarem en contacte amb tu.

Estem treballant per fer d’aquest un espai segur, fem-t’ho possible entre totis 🧶

PARTICIPA, DÓNA SUPORT I DIFON, support your local bis! 💗💜💙

The event is finished.