Data

25 - 29 04 2022
Expired!

Horari

18:00 - 21:00

Exposició “Suite Barcelona”

El món oníric com a vida paral·lela i la cultura com a refugi són algunes de les premisses per a aquesta sèrie d’obres titulada Suite Barcelona.

A partir d’inquietuds personals sobre emocions, rituals i costums desenvolupats al llarg de la història intento implicar i motivar a l’espectador a indagar , barrejar i experimentar en camps aparentment diversos però que en profunditat es relacionen.

La meva obra és una espècie de quaderns d’experiments on amb tot text es dibuixa , es recicla i es poden trobar nous camins .

Prenent com a referència l’art dels anys 1980 i figures essencials com Tapies, Rauchemberg i Basquiat , construeixo un llenguatge personal barrejant diversos estils , modes i poètiques que em commouen o em resultin interessants.

En Suite Barcelona ( prenent com a referència un docudrama cubà del director de cinema Fernando Pérez ancoro el meu discurs artístic a partir de dos referents internacionals que des de l’exili, l’erudició i la nostàlgia han consolidat i desenvolupat la seva carrera, l’Edward Parker i en Guillermo Cabrera Infante.

The event is finished.