Data

05 - 22 04 2024
Expired!

Horari

19:00 - 18:00

Exposició “cadáver exquisito”

⚠️ NOVA EXPOSICIÓ ⚠️

📆 Inauguració: Divendres 5 d’abril 🕰️ 19h

📌 Planta Primera del Bloc 11

Què és un “cadáver exquisito”?

El “cadáver exquisito” és un joc surrealista de creació col·lectiva, que pot ser escrit o gràfic. En aquesta obra cada membre del grup realitza la seva part de l’obra sense conèixer per complet les altres parts.

Les integrants del col·lectiu Arts Can Batlló volem, mitjançant aquesta intervenció artística, parlar de les nostres connexions, interaccions i evocacions cap a Sants, el nostre barri, el barri que ens acull i nodreix el nostre dia a dia. Ens nodreix tant com nosaltres i totes les veïnes ho nodrim, cada dia, en una relació simbiòtica de creixement i vida.

Aquesta relació la podem veure sublimada en aquest espai que és Can Batlló, un espai físic però també entitari, on l’autogestió i la col·lectivització de les nostres vivències, experiències i lluites coexisteixen i interaccionen les unes amb les altres, com les arrels d’un bosc que no s’atura i no pararà de créixer.

Per al nostre homenatge artístic al nostre barri, triem generar-ho d’aquesta mateixa manera simbiòtica i subjecta a les experiències individuals que passen a la col·lectivitat, representant-ho amb un format de “cadàver exquisit”, on cadascuna de nosaltres suma al creixement dinàmic de la nostra intenció creativa original: una intervenció sobre cartografia del barri de Sants (Hostafrancs, La Bordeta, La Marina, etc.)

La nostra intenció és interpel·lar-te a tu, veïna o visitant, a reflexionar quina mirada fas sobre la realitat que és aquest barri, Sants, un Sants viu, un Sants fort, un Sants lluitador… Un Sants exquisit.

The event is finished.