COMISSIÓ

Taller de costura

Taller autogestionat i obert a tothom, amb màquines de cosir i diferents materials de costura, on podreu treballar en els vostres projectes de manera autònoma.

Cal que tingueu en compte que a l’Espai no hi ha cap tallerista que ensenyi a cosir, l’objectiu és aprendre i ajudar-nos entre totes les companyes, ja que n’hi ha diferents nivells i especialitats, a més de molt entusiasme. Seguint aquesta voluntat de gaudir d’un espai d’aprenentatge gestionat de manera comunitària, les peces creades al taller no poden tenir mai cap finalitat lucrativa.

Per venir al taller només heu de portar un petit cosidor amb el material bàsic que necessitareu (tisores, fil, agulla…) i la roba per poder fer el vostre projecte.
L’Espai de Costura el construïm i gestionem de manera horitzontal entre totes les persones que el gaudim, i és per això que també totes col·laborem en la seva gestió i manteniment. Podeu contribuir assistint a les assemblees de la Comissió de Costura, netejant i endreçant l’espai, aportant idees, fent torns d’obertura…

Podeu venir a treballar en les vostres propostes i creacions personals ja sigui a mà o bé amb les màquines de cosir. Paral·lela i periòdicament, realitzem tallers oberts a tothom de tècniques de costura, manualitats, ganxet, etc. tots ells impartits per les companyes de l’Espai.

Espai

Bloc 11, Planta Primera, Sala 5

HORARI

Dimecres de 10.30h a 13h
Divendres de 10.30h a 13h

Per assistir a l’Espai cal cita prèvia, per i garantir un aforament segur (màxim 6 persones)

Contacte

costura.canbatllo@gmail.com

Xarxes socials