COMISSIÓ

La Nau – Espai familiar

És un projecte per crear vincles, suport mutu, xarxa social i teixit de barri destinat a infants i famílies que genera i difon cultura i visió d’Infància.

La Nau neix l’any 2013 dins de l’espai veïnal autogestionat de Can Batlló. Sorgeix de la manca i de la demanda d’espais preparats, de suport, de trobada i de participació activa de les famílies com a alternativa a la mirada i als escassos serveis i espais destinats a infància que es promouen des de l’àmbit públic.

El projecte valora l’accés universal, l’autogestió, la participació, les resiliències i l’empoderament. Pretén visibilitzar la intensitat i la importància de la criança dins una societat poc adaptada i respectuosa en general amb la petita infància, i amb els ritmes i necessitats de les famílies durant aquesta etapa.

Un espai de trobada, de cures, on les famílies poden sentir-se acompanyades i poden gaudir acompanyant als seus infants. Amb la mirada posada en un infant capaç i en una família capaç de desenvolupar-se de la mà d’un entorn amable, pensat per a la petita infància des de una visió respectuosa.
I tot això en coherència a la cultura emancipadora que es viu a Can Batlló, compartint filosofia i vocació comunitària.

Participar d’un projecte com La Nau és un reflex íntim de la visió d’infància i una actitud. Són les ganes de maternar en tribu, de compartir, d’aprendre, d’organitzar, de repensar el lloc que ocupen els infants i les famílies en la comunitat, de seguir somiant i conquerint tot i fent realitat un espai de qualitat per als infants i les famílies al nostre barri i a la ciutat.

Espai

Bloc 2

HORARI

Dijous de 17:30h a 19h

Dissabte de 11h a 13h

Contacte

Xarxes socials