COMISSIÓ

Impremta col·lectiva

La Impremta Col·lectiva és un projecte de gràfica política amb tècniques analògiques per crear contingut crític i donar suport a diferents lluites tant del barri com d’altres territoris.

Ens organitzem de forma horitzontal i assembleària per pensar, dissenyar i produir juntes materials combatius perquè entenem que la gràfica és una eina de resistència i transformació social i el taller un espai per compartir i articular políticament.

Les màquines, tintes i papers són l’excusa per trobar-nos amb diferents individualitats i organitzacions i mantenir viu l’ofici gràfic. Fem impressió amb tipus mòbils, serigrafia “chicha”, xilografia, linogravat i enquadernació.

Organitzem tallers i jornades d’impressió col·laboratives on tothom pot participar sense necessitat de tenir coneixements específics.

Obrim el nostre taller tots els dijous a la tarda per qualsevol persona que vulgui participar dels nostres processos de producció i convidem a participar del col·lectiu, les nostres assemblees i tasques de gestió del taller.

Espai

Nau d’arts gràfiques, porta 85

HORARI

 dijous de 17 a 21h

Contacte

 impremtacollectiva@gmail.com

Xarxes socials