COMISSIÓ

Circ – Espai d’entrenament d’arts escèniques

Aquest projecte busca satisfer la necessitat de les persones que participen o volen descobrir les arts escèniques mitjançant la creació corporal ja sigui a través del circ, el teatre o altres disciplines físiques; dotant el barri d’un equipament que vol oferir serveis de forma gratuïta, altruista, voluntària i participativa: on tothom treballa per a tothom i totes ensenyen a totes.

Com a part de Can Batlló volem que els valors d’aquest projecte quedin reflectits a l’espai i per tant no es permeten actituds racistes, masclistes, exclusives ni contra el col·lectiu LGTBI, volem aprendre tranquil·les!
Com a projecte autogestionat volem unes usuàries implicades amb l’espai, envia’ns un correu per subscriure’t al butlletí i busca’ns a les xarxes socials per estar informada dels tallers gratuïts impartits, les jornades de neteja i millora de l’espai i els esdeveniments: Cabaret, jams de circ o espectacles puntuals.
En aquesta nau conviuen el teatre, arts marcials, malabars, aeris, slackline, acrobàcia i altres disciplines que impliquen l’ús del cos amb els seus respectius tallers gratuïts i voluntaris. Si en vols proposar un fes-nos-ho saber!

Volem que aquest sigui també un espai de gestació tant interpersonal com de projectes artístics i és per això que cedirem l’espai en caire de residència artística per a artistes emergents, especialment del món del circ i el teatre per a portar endavant els vostres projectes.

Espai

Bloc 9

Mapa

HORARI

Dilluns a divendres 18-21h

Dissabtes 11-14h

Consultar per matins entre setmana

Contacte

circ.cb@gmail.com

Xarxes socials